Horeca & Grootkeuken

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. heeft een ruime ervaring opgebouwd in horeca- /  (groot)keukenprojecten.

Voor advies, ontwerp en plaatsing van een nieuwe bedrijfskeuken bent u bij ons aan het juiste adres.
Ook voor aanschaf van horeca apparatuur, RVS maatwerk, interieurbouw of het leveren en aanbrengen van afzuiging.

Vakbekwaam en Servicegericht en onderhoud

U wilt graag uw apparatuur in optimale conditie houden. Maar ook wilt u tijdig worden geïnformeerd indien een onderdeel aan vervanging toe is. Middels een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat uw apparatuur een langere levensduur heeft. Daardoor heeft u in de praktijk met veel minder storingen te maken.

Onze monteurs zijn gekwalificeerde technici die door onze leveranciers regelmatig worden bijgeschoold. Op locatie en in onze moderne werkplaats onderwerpen wij uw apparatuur aan een grondige servicebeurt en repareren wij zo nodig.

Ontwerp en advies

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen om dit vervolgens uit te werken tot een keukenontwerp waarin wij rekening houden met de routing, geldende eisen en selecteren hierbij de apparatuur met de benodigde capaciteit en functionaliteit passend bij uw bedrijf. Vervolgens brengen wij een gespecificeerde offerte uit en maken wij in de uitvoeringsfase de benodigde werk- en installatietekeningen. Ook tijdens de bouw heeft u bij ons een vast aanspreekpunt en ondersteunen wij u graag bij alle mogelijke vragen.

24 uurs service

Al onze monteurs  rijden een eigen servicebus, hierdoor zijn wij in staat om elke storing zo snel mogelijk te verhelpen. Ook in het weekend of op vakantie- en feestdagen kunt u ons altijd bereiken en worden problemen zo mogelijk opgelost.

Projecten