Home → Diensten → Horeca & Grootkeuken

Horeca & Grootkeuken

Voor advies, ontwerp en plaatsing van een nieuwe bedrijfskeuken bent u bij ons aan het juiste adres.

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. heeft een ruime ervaring opgebouwd in horeca- /  (groot)keukenprojecten. Voor advies, ontwerp en plaatsing van een nieuwe bedrijfskeuken bent u bij ons aan het juiste adres.
 Ook voor aanschaf van horeca apparatuur, RVS maatwerk, interieurbouw of het leveren en aanbrengen van afzuiging.

Vakbekwaam en Servicegericht en onderhoud

U wilt graag uw apparatuur in optimale conditie houden. Maar ook wilt u tijdig worden geïnformeerd indien een onderdeel aan vervanging toe is. Middels een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat uw apparatuur een langere levensduur heeft. Daardoor heeft u in de praktijk met veel minder storingen te maken.

Onze monteurs zijn gekwalificeerde technici die door onze leveranciers regelmatig worden bijgeschoold. Op locatie en in onze moderne werkplaats onderwerpen wij uw apparatuur aan een grondige servicebeurt en repareren wij zo nodig.

Ontwerp & Advies

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag uw wensen om dit vervolgens uit te werken tot een keukenontwerp waarin wij rekening houden met de routing, geldende eisen en selecteren hierbij de apparatuur met de benodigde capaciteit en functionaliteit passend bij uw bedrijf. Vervolgens brengen wij een gespecificeerde offerte uit en maken wij in de uitvoeringsfase de benodigde werk- en installatietekeningen. Ook tijdens de bouw heeft u bij ons een vast aanspreekpunt en ondersteunen wij u graag bij alle mogelijke vragen.

Meer informatie over een advies, ontwerp of plaatsting van een grootkeuken?

Wilt u meer informatie of advies voor de inrichting van uw horeca grootkeuken? Neem dan contact met ons op in het onderstaande formulier of bel (+31) 0341 – 256474.

Specialist in Turn key projecten

Volgens HACCP standaarden & ARBO regelgeving

Snelle levering door eigen productie

Minimaal 1 jaar garantie op nieuwe apparatuur

Vraag vandaag nog een offerte voor uw maatwerk aan!

Offerte aanvragen

Like ons op Facebook

Contactgegevens

Renselaar Horeca Apparatuur BV
Hullerweg 107a
8071 RN Nunspeet

E-mail: info@renselaar.com
Telefoon: 0341 – 256474

Openingstijden
Ma t/m vrij - 08.00 - 17.00
Za - gesloten
Zo - gesloten