Slagerij

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. heeft veel kennis in huis als het gaat om inrichting van slagerijen. Met een gespecialiseerd team is Renselaar Horeca Apparatuur B.V. in staat complete inrichtingen van slagerijen op te leveren. Dit concept noemen wij “turn-key” projecten. Het proces van aannemen tot opleveren nemen wij onder onze hoede zodat u bezig kan houden met andere belangrijke zaken. Ontzorgen hierin is dan ook onze hoofdpijler. De dag van oplevering hoeft u eigenlijk alleen nog maar de sleutel in de voordeur te doen en u kunt starten!

Vakbekwaam en Servicegericht en onderhoud

U wilt graag uw apparatuur in optimale conditie houden. Maar ook wilt u tijdig worden geïnformeerd indien een onderdeel aan vervanging toe is. Middels een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat uw apparatuur een langere levensduur heeft. Daardoor heeft u in de praktijk met veel minder storingen te maken.

Onze monteurs zijn gekwalificeerde technici die door onze leveranciers regelmatig worden bijgeschoold. Op locatie en in onze moderne werkplaats onderwerpen wij uw apparatuur aan een grondige servicebeurt en repareren wij zo nodig.

24 uurs service

Al onze monteurs  rijden een eigen servicebus , hierdoor zijn wij in staat om elke storing zo snel mogelijk te verhelpen. Ook in het weekend of op vakantie- en feestdagen kunt u ons altijd bereiken en worden problemen zo mogelijk opgelost.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen of een offerte aanvragen.

 

Projecten