Terug

Voor Restaurant de Spikke mochten wij de keuken van hun nieuwe restaurant compleet inrichten.

De keuken is voorzien van een uitgedachte routing met veel opslagruimte waarbij alle beschikbare ruime optimaal is benut. Alle werkbladen zijn opgedikt en hebben een mooie robuuste uitstraling. Er is gekozen voor praktische Electrolux koelwerkbanken met lades aan zowel de koude als de warme kant. De kooklijn is ook van Electrolux en onder andere uitgerust met een inductie kookplaat. De 2 gestapelde steamers zijn van Unox waarbij er is gekozen voor een 3-niveau's + een 5 niveau's uitvoering. De gehele onderbouw van de kooklijn en steamers is custom made in RVS uitgevoerd en onder andere voorzien van een sparing voor Altoshaam warmhoudlades. De pass is uitgevoerd met een 2-zijdige maatwerk bordenwarmkast en geintegreerde bain-marie en hierboven een etagere met warmhoudelementen.

De afzuiging is temperatuur gestuurd en tevens voorzien van luchttoevoer door middel van een airsock welke voor de afzuigkap langs loopt.

De spoelkeuken is voorzien van een ruime debrasseertafel, Winterhalter doorschuifvaatwasser en afvoertafel met onderbouwkast voor schoonmaakmiddelen en mogelijkheid voor de opslag van vaatwaskorven.