Onderhoud

U wilt graag uw apparatuur in optimale conditie houden, maar ook tijdig worden geïnformeerd als een onderdeel aan vervanging toe is zodat u niet op de meest ongelegen momenten stil komt te staan. Middels een onderhoudscontract zorgen wij ervoor dat uw apparatuur een langere levensduur heeft en perfect werkt op de meest drukke momenten. Ongestoord door kunnen werken op de drukste momenten voorkomt frustaties, ongewenst "nee" moeten verkopen en is ook beter voor uw portemonnee.

De monteurs van onze servicedienst zijn gekwalificeerde technici die door onze leveranciers regelmatig worden bijgeschoold. Op locatie en in onze moderne werkplaats onderwerpen wij uw apparatuur aan een grondige servicebeurt en repareren wij zo nodig.

Voor meer informatie en een prijsopgave kunt u contact met ons opnemen door hieronder uw mailadres in te vullen of ons te bellen.

Reparatie & revisie

In onze werkplaats kunnen wij de meest uiteenlopende apparaten en machines repareren.

Ook een volledige revisie is in vele gevallen mogelijk waarna u weer jaren vooruit kunt zonder te hoeven investeren in nieuw.

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of telefonisch zodat we kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u terug gebeld worden?

Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien u direct contact wil zijn wij van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) van 8.00 - 17.00uur telefonisch bereikbaar.