Over ons

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. is al bijna 30 jaar een betrouwbare leverancier gespecialiseerd in het produceren en inrichten van professionele keukens en slagerijen. Tevens leveren wij nieuwe en gebruikte apparatuur welke wij ook onderhouden, repararen en reviseren.


Projectinrichting

Denkt u aan een renovatie of heeft u nieuwbouwplannen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vertalen van uw wensen naar een passend ontwerp conform de huidige eisen en een optimale routing.

 

Productie

Alle RVS en interieurbouw producten worden door ons zelf geproduceerd in onze eigen fabriek met  gebruik van de beste materialen, u bent van harte welkom om dit met eigen ogen te komen bekijken.

Alles wordt dus altijd exact op maat en conform wens gemaakt! Niet alleen efficient maar ook conform de HACCP standaarden en ARBO regelgeving. Tot slot is dit ook de meest duurzame manier van produceren.

 

Apparatuur

Wij zijn dealer van uiteenlopende merken zoals ook te zien in onze webshop. Uitgangspunt is hierbij kwaliteit en duurzaamheid, voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Site banner