Over ons

Al bijna 30 jaar is Renselaar Horeca Apparatuur B.V. een betrouwbare leverancier, gespecialiseerd in het produceren en inrichten van professionele keukens en slagerijen. Daarnaast leveren wij zowel nieuwe als gebruikte apparatuur, die wij ook onderhouden, repareren en reviseren.

Projectinrichting

Denkt u aan een renovatie of heeft u nieuwbouwplannen? Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vertalen van uw wensen naar een passend ontwerp, conform de huidige eisen en met een optimale routing. Wij begeleiden u van ontwerp tot realisatie, waarbij we rekening houden met alle specificaties en behoeften van uw project.

Productie

Alle RVS- en interieurbouwproducten worden in onze eigen fabriek vervaardigd met de beste materialen. U bent van harte welkom om onze productiehal te bezoeken en dit met eigen ogen te bekijken. Alles wordt exact op maat en conform uw wensen gemaakt. Dit zorgt niet alleen voor efficiƫntie, maar ook voor naleving van de HACCP-standaarden en ARBO-regelgeving. Bovendien is dit de meest duurzame manier van produceren.

Apparatuur

Wij zijn dealer van een breed scala aan gerenomeerde merken, zoals ook te zien is in onze webshop. Kwaliteit en duurzaamheid staan hierbij voorop. Voor vragen en advies kunt u altijd bij ons terecht. Onze experts helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw specifieke behoeften.

Site banner