Home → Over ons

Renselaar heeft alle specialismen in huis 

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. is al bijna 30 jaar een betrouwbare leverancier gespecialiseerd in het produceren en inrichten van professionele keukens en het leveren van alle benodigde apparatuur.

Is uw keukenapparatuur aan vervanging of onderhoud toe? Denkt u aan renovatie of heeft u nieuwbouwplannen? Bij ons ben u aan het juiste adres en wij vertalen graag uw ideeën naar een passent ontwerp om deze vervolgens te realiseren.

Hierbij staan, hygiëne, ergonomie, routing, energieverbruik  en doelmatig gebruik van de keuken centraal. Wij hebben lange ervaring opgebouwd op het gebied van de HACCP / ARBO  normen en eisen, daardoor zullen wij u ook te allen tijde goed informeren over de mogelijkheden.

R

Specialist in

Turn Key projecten

Turn Key projecten zijn een van onze vele specialiteiten. Wij fungeren als het aanspreekpunt van het complete project en nemen daarbij de opdrachtgever veel werk uit handen. Hierdoor willen wij u ontzorgen zodat u tijd heeft voor andere belangrijke zaken.

R

Specialist in

onderhouden van horeca- en slagerijmachines

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. is ook gespecialiseerd in het onderhouden van de meeste horeca- en slagerijmachines. Onze goed opgeleide monteurs repareren, reviseren en onderhouden uw apparatuur correct en vol enthousiasme.

R

Specialist in

eigen productie RVS & interieurbouw

Met onze eigen ontwerp- en productie afdeling  van zowel RVS (Roest Vrij Staal) als interieurbouw zijn wij in staat een totaalpakket aan te bieden vanaf het ontwerp tot aan de ingebruikname van uw project.

Ook de snel veranderende milieu- en Arbowetgeving wordt meegenomen in het ontwerp in samenspraak met de klant en vervolgens adequaat afgestemd op uw situatie.

Waar wij goed in zijn

Specialist in Turn key projecten

Volgens HACCP standaarden & ARBO regelgeving

Snelle levering door eigen productie

Minimaal 1 jaar garantie op nieuwe apparatuur

Vraag vandaag nog een offerte voor uw maatwerk aan!

Offerte aanvragen

Like ons op Facebook

Contactgegevens

Renselaar Horeca Apparatuur BV
Hullerweg 107a
8071 RN Nunspeet

E-mail: info@renselaar.com
Telefoon: 0341 – 256474

Openingstijden
Ma t/m vrij - 08.00 - 17.00
Za - gesloten
Zo - gesloten