Over Ons

Complete Horeca en Slagerij inrichtingen

Renselaar Horeca Apparatuur B.V. is gespecialiseerd in het realiseren van horeca (groot)keukens en de daarbij de behorende inrichtingen. Hierbij kunt u denken aan onder andere slagerijen, horecabedrijven, bedrijfskantines en zorginstellingen.

Is uw keukenapparatuur aan vervanging toe? Denkt u aan renovatie of is er sprake van het inrichten van een totaal nieuwe moderne keuken? Wij van Renselaar B.V. zijn in staat om uw ideeën te vertalen naar een passend ontwerp en deze vervolgens te realiseren.

Daarbij staan hygiëne, ergonomie, routing, energieverbruik  en doelmatig gebruik van de keuken centraal.

Turn Key projecten zijn een van onze vele specialiteiten. Wij fungeren als het aanspreekpunt van het complete project en nemen daarbij de opdrachtgever veel werk uit handen. Hierdoor willen wij u ontzorgen zodat u tijd heeft voor andere belangrijke zaken.

Ook de snel veranderende milieu- en Arbowetgeving wordt meegenomen in het ontwerp in samenspraak met de klant en vervolgens adequaat afgestemd op uw situatie. Met onze eigen productie van zowel RVS (Roest Vrij Staal) als interieurbouw zijn wij in staat een totaalpakket aan te bieden vanaf het ontwerp tot aan de ingebruikname van uw project.

Wij  hebben lange ervaring opgebouwd op het gebied van de HACCP normen en eisen, daardoor zullen wij u ook te allen tijde goed informeren over de mogelijkheden die de huidige apparatuur kan bieden.

Renselaar is ook gespecialiseerd in het onderhouden van de meeste horeca- en slagerijmachines. Onze goed opgeleide monteurs repareren, reviseren en onderhouden uw apparatuur correct en vol enthousiasme.

Kortom Renselaar is uw betrouwbare partner als het gaat om inrichten en onderhoud!

Projecten

Blik en burgers – Zeist

Banka – Nunspeet

THT Amsterdam

Theodotion

Keurslagerij Grashuis

Slagerij AA landen

IJVV IJsselmuiden

Quetzal

Veluvine Nunspeet

Veluvia

T Huiken Elburg

Prima Nunspeet

Papillon Elburg

Kookvogels Diemen

Youke Zeist

Hoge Kleij

Het Houtens

Zaagtand Hoorn

Helvoirt Huis

Beach club NU

2 Brothers

At Sea Dronten

Corrosia Theater, Expo & Film

Pannenkoekhuis Hans en Grietje

Brasserie Het Stationshuisje

Het Plein

Slagerij Biesma