Terug

Harderwijk - Wijkcentrum

Dankzij een aanbesteding middels een concurrentiegerichte dialoog van de Gemeente Harderwijk in samenwerking met SURE Projectmakers, mochten wij de keuken van MFC De Roef te Harderwijk volledig inrichten.

Na de gunning van de aanbesteding hebben wij het bestaande ontwerp besproken en onze expertise gedeeld om het ontwerp waar nodig en mogelijk te perfectioneren.

Vervolgens hebben wij de installatietekeningen opgesteld en namen we deel aan diverse bouwvergaderingen om de uitvoering en planning met alle betrokken partijen af te stemmen.

Nadat het tegelwerk was aangebracht, hebben wij alle RVS-meubels ingemeten en geproduceerd in onze eigen productiehal. Alle apparatuur werd ingekocht en tijdelijk in ons magazijn opgeslagen. Daarna konden wij het volledige project in enkele dagen inrichten, opleveren en het personeel instrueren over het gebruik.

 

De inrichting omvat:

 

Spoelkeuken

De keuken is voorzien van op maat gemaakte aan- en afvoertafels, met daartussen een zeer energiezuinige en ergonomische vaatwasser. De Winterhalter vaatwasser is uitgerust met het Energyplus-systeem en een automatische kap.

 

Keuken

De keuken van De Roef bestaat uit een energiezuinige kooklijn met twee Unox steamers en kookapparatuur van Electrolux. Naast de inductiekookplaat is er ruimte voor een koelwerkbank en een friteuse met lift.

 

Bar en Kookstudio

Voor de bar en kookstudio hebben wij een barkoeling, wijnklimaatkast, saladette, diverse onderbouwkoelingen en vriezers geleverd. Daarnaast mochten wij de complete inventaris leveren, waaronder bestek, servies en kookgerei.

 

Magazijn

In het magazijn hebben wij een koelcel en een vriescel geplaatst, naast de nodige stellingen en opbergkasten.

 

 

Met deze inrichting hebben wij een functionele en efficiƫnte keuken gerealiseerd, die aan alle moderne eisen voldoet.