Werkwijze

Een project of product begint bij ons altijd met een kennismakingsgesprek waarin de wensen worden besproken en indien van toepassing de ruimte kan worden ingemeten of aan de hand van bouwkundige tekeningen een ontwerp kan worden gemaakt. Bij dit ontwerp zullen wij rekening houden met alle wensen in combinatie met alle regelgeving en onze ervaring.  Dit ontwerp zullen wij met u bespreken en hier wordt vervolgens een offerte bij gemaakt rekening houden met het beschikbare budget. 

Tijdens de uitvoering zullen wij ook alle benodigde gegevens met betrekking tot de bouw aanleveren zoals installatietekeningen en wonen wij de bouwvergaderingen bij. Alle RVS meubels en interieurbouw componenten worden in onze eigen productiehal geproduceerd en de apparatuur wordt ingekocht bij onze producenten. Vervolgens plaatsen wij de meubels en apparatuur, sluiten de apparatuur aan en kitten de meubels af. Als laatste kunnen wij een onderhoudscontract aanbieden zodat de apparatuur structureel wordt gecontroleerd zodat deze in topconditie blijft.

Onze Overige projecten

Cambio buurtbeheer

Deventer -    activeringstrajecten / dagbesteding

't Stoepje

div. locaties - Marktkraam

't Huiken

Elburg - Kulturhus / Multifunctioneel centrum

Historisch centrum

Overijssel Zwolle - Informatiecentrum

HelvoirThuis

Helvoirt - Wijkcentrum

Trans World Radio

Barneveld

Belevingscentrum

IJVV

IJsselmuiden - voetbalvereniging

Contactformulier

Wilt u terug gebeld worden? vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u direct contact wil zijn wij van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) van 8.00 - 17.00uur ook telefonisch bereikbaar.