Terug

Spaanse delicatessenwinkel en traiteur

Den Haag 

Delicatessen / traiteur

El Mercado wordt gerund door Franck (uit Rotterdam) en Sergio (uit Barcelona). Na jarenlang over de wereld te hebben getoerd met Cirque du Soleil, zijn ze uiteindelijk neergestreken in Den Haag. Daar delen ze nu hun voorliefde voor Spaanse lekkernijen met het winkelend publiek.

Sergio, van huis uit verpleger, heeft zich toegelegd op het bereiden van de gerechten. Hij gebruikt hiervoor de recepten van zijn moeder, die soms per Facetime nog weleens tips geeft. Authentieker kan het bijna niet!

Franck, ooit afgestudeerd aan de Hoge Hotelschool in Maastricht, legt uit dat alle producten rechtstreeks in Spanje worden ingekocht bij zorgvuldig geselecteerde leveranciers. “Op die manier is de kwaliteit gewaarborgd en kunnen we ook onze prijzen redelijk houden.”

Samen hebben we gekeken naar een goede indeling voor de winkel en uiteindelijk gekozen voor een L-opstelling waarbij de koelvitrine goed zichtbaar is voor de voorbijgangers. De koelvitrines zijn aangevuld met een passend hoekmeubel en een werk-meubel in dezelfde stijl.