Werkwijze

Een project begint bij ons altijd met een kennismakingsgesprek waarin de wensen worden besproken en de ruimte kan worden ingemeten of aan de hand van bouwkundige tekeningen een ontwerp kan worden gemaakt. Bij dit ontwerp zullen wij rekening houden met alle wensen in combinatie met alle regelgeving en onze ervaring. Naast de meest ideale routing en hygiene kunnen wij ook in het geval van een uitgifte of open keuken adviseren in kleur en design.  Dit ontwerp zullen wij met u bespreken en hier wordt vervolgens een offerte bij gemaakt rekening houden met het beschikbare budget. 

Tijdens de uitvoering zullen wij ook alle benodigde gegevens met betrekking tot de bouw aanleveren zoals installatietekeningen en wonen wij de bouwvergaderingen bij. Alle RVS meubels en interieurbouw componenten worden in onze eigen productiehal geproduceerd en de apparatuur wordt ingekocht bij onze producenten. Vervolgens plaatsen wij de meubels en apparatuur, sluiten de apparatuur aan en kitten de meubels af. Als laatste kunnen wij een onderhoudscontract aanbieden zodat de apparatuur structureel wordt gecontroleerd zodat deze in topconditie blijft.

Onze Zorg projecten

Wilhelminahof

Uddel

Dagbesteding en ontmoeting

Het Venster

Nunspeet 

Welzijnswerk

Eksternest (Triade)

Almere

Theehuis - dagbesteding

St. Jansdal

Harderwijk

personeelsrestaurant

Theodotion

Laren 

Zorgcomplex 

Contactformulier

Wilt u terug gebeld worden? vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u direct contact wil zijn wij van maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen) van 8.00 - 17.00uur ook telefonisch bereikbaar.