Terug

Deventer -    activeringstrajecten / dagbesteding

Over de klant:

Cambio biedt diensten aan in de wijk: bijvoorbeeld een fietsenwerkplaats, transportdienst, graffitiverwijdering en maaltijden. Ook bieden ze ruimten om iets te organiseren of van waaruit u kunt werken.
Alles wat Cambio doet, komt – direct of indirect – ten goede aan de leefbaarheid in de buurt en haar bewoners en is vooral gericht op werk.
Bij de werkzaamheden is oog voor hergebruik van materialen; de fietsenwerkplaats is daarvan een mooi voorbeeld, maar ook bij de dagbesteding is hergebruik en gebruik van zelf gemaakte of gekweekte spullen de norm; Cambio heeft oog voor het milieu.

Elke dag wordt er gekookt aan de Karel de Grotelaan. Samen met trajectmedewerkers worden er gezonde maaltijden bereid met verse ingrediënten. Die maaltijden zijn te koop voor de werknemers van Cambio, maar ook voor buurtbewoners.

Etty Hillesum Lyceum

Dagelijks verzorgt Cambio Keuken gezonde lunchproducten voor locatie Boerhaavelaan van het Etty Hillesum Lyceum.

Kookworkshops

Tijdens de gezellige kookworkshops bij Cambio Keuken leert u meer over gezond, vers, maar vooral lekker koken. Samen aan de slag in de keuken en dan het zelfbereide eten opgediend krijgen door het Cambio Keukenteam!

Kooktoestellen

De huidige kooktoestellen waren defect en moesten vervangen worden, gezien het ontbreken van electra en de opdracht om gebruik te maken van de huidige onderbouwen met in het achterhoofd de aanstaande verhuizing is gekozen voor een oplossing door middel van (semi-) huishoudelijke gaskooktoestellen.

 

Afzuiging 

De keuken bestaat uit 2 kookeilanden met totaal 2 rug aan rug opstellingen van de kooktoestellen.

Wij hebben hiervoor 2 stuks RVS eilandkappen geproduceerd en opgehangen, deze kappen hebben wij vervolgens voorzien van een gecombineerd afzuigkanaal en buiten aan de gevel is de afzuigbox opgehangen om het geluid zoveel mogelijk te beperken en onderoud makkelijk te maken.

 

Reactie Cambio op facebook:

"Geweldig gedaan en het werkt uitstekend"